Wat is een Security Management Systeem?
13 augustus 2020

Wat is een security Management Systeem?

Er zijn veel verschillende mogelijkheden om uw bedrijf goed te beveiligen. We zien vaak dat hiervoor verschillende systemen zijn geïnstalleerd. Maar wist u dat u alle beveiliging ook kan aansturen, analyseren en aanpassen binnen één beveiligingssysteem? Een Security Management Systeem is een volwaardig beveiligingssysteem waarin alle facetten van beveiliging zijn geïntegreerd. In dit blog vertellen we u er graag meer over.

Alle beveiliging in één systeem

In een Security Management Systeem worden meerdere beveiligingssystemen met elkaar gekoppeld. Dit zorgt er niet alleen voor dat u alle beveiliging binnen één dashboard kunt beheren, maar dat er ook informatie tussen systemen verzonden wordt. Zo kunt u bijvoorbeeld instellen dat wanneer u het pand verlaat en de nachtbeveiliging aan zet, ook automatisch alle deuren op slot gaan en de lampen in uw pand uitschakelen. Dit levert u niet alleen veel tijd en energiekosten op, maar ook zekerheid dat u niets bent vergeten.

Doordat verschillende systemen geïntegreerd zijn, werken de systemen efficiënter. Wat moet u zich voorstellen bij deze systemen? Wij hebben de meeste gebruikte systemen voor u op een rijtje gezet. 

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een Security Management Systeem? En hoe dit in uw bedrijf toegepast kan worden? Wij gaan graag met u in gesprek.  
Terug

Op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief: