Beveiliging

Niets is zo belangrijk als een veilige werkomgeving en de continuïteit van uw bedrijfsprocessen. Bij ATS Nederland begrijpen wij dat. Daarom kunt u bij ons terecht voor een breed scala aan beveiligingssystemen. Wij ontwerpen, realiseren en onderhouden klantgerichte én effectieve beveiligingsoplossingen. Onze specialisten stellen in overleg met u een optimaal beveiligingsplan samen.

Cor Siedsma, Facilitaire dienst van
Fokker Aerostructures B.V.:

“Wij kiezen al jaren voor ATS omdat ze vakkundig zijn en hun personeel goed en netjes werkt en zich strikt aan onze (veiligheids)regels houdt.”

Ons aanbod bestaat uit


Brandbeveiliging

Van levensbelang

Brandbeveiliging is erg belangrijk. Zo’n vijftig tot zestig procent van de bedrijven gaat binnen drie maanden na een brand failliet. En het Bouwbesluit, de Arbowetgeving en verzekeraars stellen strenge eisen aan de brandbeveiliging van uw pand.

Lees meer


Inbraakbeveiliging

Beperk de schade

Op het gebied van inbraakbeveiliging is ATS Nederland tot op het hoogste niveau gecertificeerd. Wij zijn in staat om voor alle risicoklassen de juiste maatregelen te treffen. Wij verzorgen het gehele traject van ontwerp tot certificering voor u.

Lees meer


Camerabeveiliging

De juiste combinatie bij uw situatie

Voor de beveiliging van bedrijfspanden en –terreinen wordt camerabeveiliging steeds meer toegepast. Dat is begrijpelijk, want camerasystemen geven u veel inzicht. Camerasystemen kunnen ook ingezet worden om bedrijfsprocessen inzichtelijk te maken.

Lees meer


Toegangscontrole

Voor grip en inzicht

Het eenvoudig controleren wie er waar en wanneer toegang heeft tot uw gebouw of een ruimte? Of een koppeling met werktijdregistratie en salarisadministratiesystemen? Alles is mogelijk met de inzet van toegangscontrole.

Lees meer

Security Management

Volledig en adequaat

Een Security Management Systeem is een volwaardig beveiligingssysteem waarin alle facetten van beveiliging zijn geïntegreerd. Door deze zaken te integreren, beveiligt u uw bedrijfspand op de best mogelijke manier.

Lees meer

Op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief: