Toegangscontrole

Wilt u dat alleen door u geautoriseerde medewerkers zelfstandig (een ruimte) binnen uw bedrijfspand mogen betreden? En wilt u precies weten wie er op welk tijdstip binnen is geweest? Dan is een toegangscontrole een goede en gebruiksvriendelijke oplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op en lees hieronder alvast meer over toegangscontrole.

 

Wat is toegangscontrolesysteem?

Een toegangscontrolesysteem reguleert wie uw bedrijfspand of terrein mag betreden. Met een toegangscontrolesysteem bepaalt u wie u wel en geen toegang verleent. Dit systeem is gekoppeld aan verschillende toegangssystemen, zoals een slagboom, intercom, elektronisch hek of slimme deursloten.

 

Waarom een toegangscontrolesysteem?

Een toegangscontrolesysteem is een verstandige en veilige keuze. Het voorkomt ongewenst bezoek, is efficiënt en gebruiksvriendelijk en biedt u direct inzicht in de bedrijfsprocessen.

 

Voorkom ongewenst bezoek

Met een toegangscontrolesysteem bepaalt u zelf wie u toelaat tot uw terrein, bedrijfspand of bepaalde ruimtes. Zo voorkomt u ongewenst bezoek én zijn uw belangrijke documenten en processen beschermd. Omdat de toegang tot ruimtes gecontroleerd verloopt, zijn belangrijke documenten buiten het bereik van onbevoegden.

 

Efficiënt én gebruiksvriendelijk 

Een toegangscontrole bespaart zowel tijd als energie. Met één klik op de knop sluit én vergrendelt u automatisch de deuren, waardoor u en uw collega’s aan het eind van de dag tijd besparen. Een laatste sluitronde is niet meer nodig. En wist u dat het toegangscontrolesysteem zelfs de mogelijkheid biedt om de lampen automatisch te dimmen wanneer er niemand in de ruimte is? Tegelijkertijd is een toegangscontrolesysteem erg efficiënt. Geen grote sleutelbos meer, maar één handige tag waarmee u naar binnen kunt. Verliest u onverhoopt uw tag? Dan is dat geen probleem. Een nieuwe tag is eenvoudig aangevraagd en uw sloten hoeven niet vervangen te worden.

 

In één oogopslag inzicht

Heeft u te maken met een urenregistratie? Met een toegangscontrolesysteem houdt u de urenregistratie van uw medewerkers eenvoudig bij. En mocht er een onveilige situatie ontstaan waarin u iedereen moet evacueren? Dan heeft u direct inzicht in hoeveel mensen er in het pand zijn én in welke ruimte zij zijn.

 

Toegangscontrole in de praktijk

Eenvoudig controleren wie er waar en wanneer toegang heeft tot uw gebouw of een ruimte? Of een koppeling met werktijdregistratie en salarisadministratiesystemen? Alles is mogelijk met de inzet van toegangscontrole. Kies bijvoorbeeld voor een simpele oplossing als gepersonaliseerde toegangskaarten. Deze kunnen gebruikt worden voor het afrekenen in een bedrijfsrestaurant of het verschaffen van toegang tot het parkeerterrein. Maar u kunt ook kiezen voor vinger-, hand-, of irisscan of zelfs gezichts- of kentekenherkenning.

 

Meer weten?

Heeft u interesse in een toegangscontrolesysteem of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Wij geven u advies en leveren werk waarmee u tevreden bent én blijft. Een uitgebreid gesprek maakt daarom altijd onderdeel uit van onze werkwijze. In dit gesprek geven wij u vrijblijvend advies en gaan we uit van uw wensen, eisen en gebruiksgewoonten in en rondom uw pand.

Contact

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag.

E-mail ons
Bel ons

Op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief: