Brandbeveiliging

Van levensbelang

U denkt er liever niet over na, maar ieder jaar worden er veel bedrijfspanden verwoest door brand. Zo’n vijftig tot zestig procent van de bedrijven gaat zelfs binnen drie maanden na een brand failliet. En wist u dat het Bouwbesluit, de Arbowetgeving en richtlijnen van verzekeraars strenge eisen aan de brandbeveiliging van uw pand stellen? Wij helpen u graag.

Lees meer


Inbraakbeveiliging

Beperk de schade

Op het gebied van inbraakbeveiliging is ATS Nederland tot op het hoogste niveau gecertificeerd. Als gecertificeerd Borg Technisch beveiligingsbedrijf zijn wij in staat om voor alle risicoklassen de juiste maatregelen te treffen. Wij verzorgen het gehele traject van ontwerp tot certificering voor u. Houd ongewenste bezoekers buiten de deur en neem vandaag nog contact met ons op.

Lees meer

ATS Nederland

ATS Nederland is een servicegerichte organisatie, gespecialiseerd in het adviseren, leveren, installeren en onderhouden van al uw communicatie- en beveiligingssystemen. Wij staan voor een klantgerichte aanpak van al uw vraagstukken rondom beveiliging, telefonie en datanetwerken.

Lees meer

Op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief: