Over ATS Nederland

ATS Nederland is een servicegerichte organisatie, gespecialiseerd in het adviseren,  leveren, installeren en onderhouden van al uw communicatie- en beveiligingssystemen. Wij staan voor een klantgerichte aanpak van al uw vraagstukken rondom beveiliging, telefonie en datanetwerken.

Wie is ATS Nederland?

U kunt bij ons terecht voor advies, levering, installatie en onderhoud van beveiligings- en communicatiesystemen. Dit doen wij bij bedrijven en (overheids-)instellingen. Aan de hand van uw wensen en onze deskundige risicoanalyses, bieden wij u altijd een concept op maat. Hierdoor weet u zeker dat u gaat voor het beste.

Waarom ATS Nederland?

Wij gaan met onze relaties om zoals we zelf ook benaderd willen worden. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de veiligheid van onze klanten, maar ook van onze werknemers. Met onze kennis van wet- en regelgeving als basis, zijn wij in staat om uw wensen boven tafel te krijgen en dit te vertalen naar een veilige werkomgeving.

Onze werkwijze kenmerkt zich door vier woorden: innovatie, samenwerken, eerlijkheid en bekwaamheid.

  • Innovatie vinden wij belangrijk. We blijven ons continu ontwikkelen. We zijn nieuwsgierig en willen dingen ontdekken en leren.
  • Samenwerken vinden wij vanzelfsprekend. Samenwerken met u, maar ook zeker samenwerken met elkaar. Want samen komen we verder.
  • Eerlijk zijn wij altijd. Zo weet u wat u van ons kunt verwachten.
  • Bekwaamheid tonen we aan met behulp van onze certificaten.

Dit maakt ATS Nederland tot een partner voor jaren. Een partner die u de zorg voor alle facetten van beveiliging, telefonie en datanetwerken uit handen neemt. Daar zetten wij graag een stapje extra voor.


Contact

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag.

E-mail ons
Bel ons

Op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief: