Security-management

Specialiteit bij ATS Nederland zijn de Security Management Systemen. Een Security Management Systeem is een volwaardig beveiligingssysteem waarin alle facetten van beveiliging zijn geïntegreerd. Van toegangscontrole en camerabewaking tot inbraakdetectie, intercom, tijdsregistratie en zelfs parkeerbeheer. Door deze zaken te integreren, beveiligt u uw bedrijfspand op de best mogelijke manier.

De mogelijkheden van een Security Management Systeem

Het unieke aan een Security Management Systeem is dat er meerdere disciplines worden beheerd vanuit één beveiligingssysteem. Met geïntegreerde intelligente videoanalyses creëren we een alarmmanagement voor alle disciplines. Enkele voorbeelden:

Management optimalisatie

Door het koppelen van meerdere systemen helpt een Security Management Systeem u met het efficiënt managen van uw bedrijf. De uren en de productiecapaciteit worden automatisch geregistreerd. Hierdoor heeft u inzicht in welke systemen geoptimaliseerd kunnen worden of dat personeel effectiever ingezet kan worden. Inzicht in personeelsuren geven u tevens inzicht in ziekteverzuim, effectieve arbeidsuren en het gedrag van uw medewerkers.

Overzichtelijk dashboard en rapportage

Aan een Security Management Systeem zit een overzichtelijk dashboard gekoppeld waarin u data kunt bekijken en rapporteren. Via filters kunt u snel en eenvoudig zoeken op de informatie die u nodig hebt.

Altijd online inzicht

Via een beveiligde online toegang tot het dashboard heeft u altijd inzicht in uw systemen. Lokaal, maar ook op afstand. Door een directe verbinding met bijvoorbeeld het machinepark van uw bedrijf kunnen storingen eerder gedetecteerd én opgelost worden. Het systeem geeft u direct inzicht in waar de storing zich bevindt én wat het inhoudt. De monteur kan hierdoor sneller en effectiever te werk, waardoor kosten bespaard worden. 

Security Management: een uniek systeem voor elk bedrijf

Een mooi voorbeeld van hoe een Security Management Systeem geïntegreerd kan worden binnen het bedrijf is ons project bij Moderna Textielservice in Hardenberg. Hier hebben we de volledige gebouwbeveiliging geïnstalleerd met daarin toegangscontrole, kentekenregistratie, cameratoezicht, urenregistratie, inbraakdetectie en een intercomsysteem.

Benieuwd naar de toepassing van dit Security Management Systeem? Lees dan hier het volledige interview met Moderna.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over een Security Management Systeem? Neem dan contact met ons op. We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden die passen bij uw bedrijf.  We geven u een vrijblijvend advies, waarin we uitgaan van uw wensen, eisen en werkwijze in en rondom uw pand.

Contact

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag.

E-mail ons
Bel ons

Op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief: