Brandmeldinstallatie bij de Hadassa Hoeve

De Hadassa Hoeve is een kleinschalige woon- en werkvoorziening voor jonge vrouwen die niet zelfredzaam zijn. Omdat wij deze stichting een warm hart toedragen, verzorgen wij al 2,5 jaar op vrijwillige basis de brandmeldinstallatie. ‘Het is fantastisch dat ATS Nederland dit voor ons wil doen’, vertelt Menno Beute, initiatiefnemer van de Hadassa Hoeve.

Hart op de juiste plek
Menno: ‘2,5 jaar geleden hadden we een gesprek met Jan Schipper, die op zijn beurt geïnspireerd raakte van wat wij hier doen. Jan is een betrokken vent met het hart op de juiste plek. Hij besloot daarom al snel dat hij een steentje wilde bijdragen aan onze stichting. Dit doet ATS Nederland door de brandmeldinstallatie en alles wat daarbij hoort te verzorgen’.

Meedenkend
‘Ze zijn bij ATS Nederland behulpzaam en denken graag met je mee’, vertelt Menno. ‘Zo liepen we zo’n anderhalf jaar geleden tegen een foutje aan. Nadat we ATS erover hadden geïnformeerd, was het ook weer binnen no-time opgelost. Jan is een man met inhoud die precies weet waar hij het over heeft’.

Betrokken
‘Door mijn jarenlange ervaring in de hulpverlening heb ik aardig wat mensenkennis opgebouwd. Ik kan dan ook alleen maar positief zijn over de medewerkers van ATS: ze zijn betrokken, denken altijd mee en leggen contact met de hele stichting. Ook leveren ze altijd juist werk af en pakken ze de zaken snel op’.

Over dit project
Stichting Hadassa Hoeve is opgericht om jonge vrouwen die niet zelfredzaam zijn, door bijvoorbeeld een turbulente jeugd of sociale beperking, te helpen zelfstandig te kunnen leven. De Hadassa Hoeve is daarom een kleinschalige woon- en werkvoorziening waarom deze dames kunnen werken aan een toekomst waarin zij hun talenten mogen inzetten en benutten.

Terug

Op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief: