Weekamp Deuren al jaren tevreden klant

‘Al vanaf het moment dat ATS Nederland is gestart, zijn wij klant’, vertelt Joop Oolders, System Manager bij Weekamp Deuren B.V. ‘Dat gaat echt al terug naar eind jaren ’90, begin 2000. We zijn tevreden met ATS Nederland, hun oplossingsgerichtheid, het fijne contact en hun vakkennis. Dat is de kracht van ATS Nederland’.

Oplossingsgerichtheid en ‘know-how’

‘ATS Nederland blinkt uit in haar oplossingsgerichtheid en klantgerichtheid’, vertelt Joop Oolders. ‘Ze denken altijd mee wanneer je een probleem hebt en komen met een oplossing, één waar je zelf niet op had kunnen komen. Ook hebben de werknemers van ATS veel ‘know-how’. Ze weten precies waar ze het over hebben en ze hebben veel specialistische vakkennis’.

Flexibel en snel

Joop Oolders: ‘Het contact met ATS Nederland is prettig en hun flexibiliteit om soms in het weekend, buiten ons productieproces om, hun werk uit te voeren, is voor ons erg belangrijk. Wanneer we met een probleem kampen of nieuwe materialen nodig hebben, dan bellen we ATS. Zij zorgen ervoor dat we snel worden geholpen’.

Het complete pakketje

‘We zijn begonnen met het afnemen van een netwerk bij ATS Nederland. Omdat we hier uiterst tevreden over waren, hebben we ook een alarminstallatie, brandbeveiliging en WiFi afgenomen. Ook nemen we telefonie af bij NexxtCom, het zusterbedrijf van ATS Nederland. En dat al die jaren met volle tevredenheid’, aldus Joop Oolders.
  

Over dit project

Weekamp Deuren B.V. is een Nederlandse deurenfabrikant waar meer dan 700 professionals werken. Al meer dan veertig jaar is Weekamp Deuren één van de grootste aanbieders van deuren in Nederland. Het verhaal begint in 1978, toen de broers Weekamp een timmerbedrijf overnamen. Toen zij in 1985 ervoor kozen zich enkel te richten op deuren, werd het bedrijf omgedoopt tot Weekamp Deuren.
Terug

Op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief: