Voorkom verouderde inbraaksystemen!
06 april 2020

Voorkom verouderde inbraaksystemen!

Heeft u in uw bedrijfspand een al wat ouder inbraaksysteem hangen? Dan is het belangrijk om na te gaan of er nog wel onderdelen worden gemaakt voor het type systeem dat u heeft. Hoe ouder een inbraaksysteem wordt, hoe moeilijker het wordt om het systeem te onderhouden. Dit kan gevolgen hebben voor de langere termijn. In dit blog leest u hier meer over.

Problemen na een storing

Is er een storing en is uw inbraakinstallatie te oud? Dan kan het zijn dat het hele systeem vervangen moet worden. Repareren is dan vaak niet mogelijk omdat er geen onderdelen meer worden gemaakt. Daarnaast kost het ons veel tijd om een inbraakinstallatie volledig te vervangen. Wanneer dit gebeurt, zal dit vaak op een ongelegen moment en tijdstip komen. En helaas is de kans dan groot dat wij de storing niet direct kunnen oplossen. Dit betekent dat u na een storing zonder beveiliging zit.

Vervang tijdig uw oude systemen

Wij adviseren u daarom om uw oude systemen tijdig te laten vervangen voor een nieuw systeem. Dit is dan voor ons in te plannen op een tijdstip dat het voor iedereen uitvoerbaar is. Zo bent u altijd verzekerd van optimale bescherming en veiligheid. Bijkomend voordeel is dat een nieuw systeem ook nieuwe mogelijkheden in zich heeft. Nieuwe systemen zijn beter voorbereid op toekomstige vernieuwingen en veranderingen.

Afspraak maken?

Heeft u het vermoeden dat uw inbraakinstallatie verouderd is? Dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs om de situatie te bekijken. Graag adviseren wij u over nieuwe systemen. U kunt daarvoor bellen naar 0523 – 654 500. Of mail naar info@atsnederland.nl.

Terug

Op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief: