Vacature leerling monteur

Ben jij op zoek naar een baan als leerling monteur? Solliciteer dan direct bij ATS Nederland! Omdat wij aan het groeien zijn, zoeken we iemand die ons gezellige en professionele team komt versterken. Zien we jouw sollicitatie binnenkort verschijnen?

Wat ga je doen?

Je gaat, samen met collega’s, beveiligingsinstallaties aanleggen, programmeren en inbedrijfstellen. Daarnaast zorg je ervoor dat storingen worden opgelost en pleeg je het nodige onderhoud. Ook biedt je technisch advies aan onze klanten. Tot slot neem je deel aan onze storingsdiensten.

Wie ben jij?

Als monteur ben jij hét visitekaartje van ATS Nederland. Jij bent servicegericht en kunt goed de verbinding leggen tussen de klant en ons bedrijf. Door jouw inzet en kunde geef jij onze klanten altijd een veilig gevoel. Verder:

-          Ben je leergierig;

-          Heb je een goede werkhouding;

-          Wil je je ontwikkelen tot een volwaardig monteur;

-          Ben je bereid om je te laten begeleiden;

-          Heb je de wil om je te blijven ontwikkelen

-          Heb je affiniteit met zwakstroom en/of IP (ICT)

-          En vind je het niet erg om buiten kantoortijden te werken.

Solliciteer direct!

Wij bieden jou een uitdagende, zelfstandige en afwisselende functie waarin je veel gaat leren. Ben jij degene die wij zoeken? Stuur dan zo snel mogelijk jouw sollicitatie naar ATS Beheer Groep t.a.v. Joyce Schipper. Dit kan door een brief te sturen naar antwoordnummer 607, 7700 WB in Dedemsvaart of door je sollicitatie te mailen naar joyce.schipper@atsnederland.nl.

Wie is de ATS Beheer Groep?

Wij zijn een familiebedrijf met 2 vestigingen met 64 werknemers. Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren, leveren, installeren én onderhouden van beveiligings- en communicatiesystemen. Wij staan voor een klantgerichte aanpak van alle vraagstukken rondom beveiliging, datanetwerken en telefonie. Vanwege de forse groei van onze ATS Beheer Groep de afgelopen jaren zijn wij altijd op zoek naar nieuwe collega’s en leerling monteurs.

 

Terug

Contact

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag.

E-mail ons
Bel ons

Op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief: