ATS Nederland voorziet Ténax van Security Management Systeem

 ATS Nederland heeft bij Ténax in Ommen, Europa’s grootste zeefdrukkerij, een volledig Security Management Systeem geleverd en geïnstalleerd. In juli 2020 verhuisde Ténax naar een nieuw pand. Een inbraakinstallatie is daarbij niet alleen gewenst maar ook verplicht. Ook merkten zij dat opdrachtgevers hier veel waarde aan hechten. ATS Nederland adviseerde Ténax een Security Management Systeem; één integraal systeem voor nu en de toekomst.

Een Security Management Systeem verbindt inbraakbeveiliging, toegangscontrole en brandbeveiliging met elkaar, zodat alles perfect samenwerkt. Het inbraaksysteem is gekoppeld aan het toegangscontrolesysteem, waarmee ongewenst bezoek wordt geweerd. Bijzonder aan het toegangscontrolesysteem is dat zowel de binnen- als buitendeuren zijn voorzien van een draadloze oplossing. Het deurbeslag is voorzien van een draadloze kaartlezer die de traditionele sleutelbos vervangt. Zo bepaald Ténax eenvoudig welke medewerkers toegang hebben tot welke ruimtes.

Voor de brandbeveiliging heeft ATS de brandmeldinstallatie gecombineerd met een sprinklermeldinstallatie. Specialistisch werk dat nog maar weinig voorkomt. Hierbij werkten ze samen met De Groot Installatietechniek.

“Er was een strakke tijdsplanning, maar door een goede samenwerking en een strakke planning hebben we het project op tijd afgerond. Een mooi project waarin we onze kwaliteiten hebben laten zien”, aldus Sander Schoemaker, projectleider ATS Nederland.

Terug

Op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief: