Een veilig bedrijfspand voor Heuver

Het bedrijfspand en de opslag van het familiebedrijf Heuver in Hardenberg is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Deze groei bracht de nodige beveiligingsvraagstukken met zich mee. Zo wilde Heuver graag meer grip op ‘vreemden’ in het bedrijfspand. Middels toegangscontrole en de overname en integratie van het inbraaksignaleringssysteem hebben wij hen daarbij geholpen.

Open karakter tegenover controle op bedrijfsprocessen

Het mooie aan dit project? Je helpt niet alleen een bedrijf met de beveiliging van een bedrijfspand, maar je denkt ook mee over de aanpak. Toen we bij Heuver begonnen, was er sprake van een spagaat. Heuver wil namelijk een open en sociaal familiebedrijf zijn. Maar het is wel nodig om controle te hebben op de bedrijfsprocessen. Het is een uitdaging geweest om dit op elkaar aan te laten sluiten.

 

Toch is er in ieder project een omslagmoment waarop de mensen en de techniek op elkaar aan gaan sluiten. En met succes. Nu al merk je dat de bewustwording bij Heuver groeit. Ze nemen hun eigen bedrijf steeds beter onder de loep. De medewerkers van Heuver zien nu zelf waar de ‘gaten’ zitten die wij kunnen dichten. We zijn er trots op dat wij dit mede in gang mogen zetten.

 

Totaalpakket aan beveiliging

Het doel was om meer grip te krijgen op vreemden in het bedrijfspand. Daarom hebben we een Security Management Systeem geplaatst met daarin de toegangscontrole, aanwezigheidsregistratie en camera’s. Ook hebben we het bestaande inbraaksignaleringssysteem overgenomen en geïntegreerd. Mede vanwege de enorme grootte van het gebouw, is cameratoezicht nodig. Alleen zo zijn de logistieke processen en de verkeersstromen binnen het bedrijf overzichtelijk.

 

De samenwerking met ATS Nederland

Ook Marcel Heuver, operationeel manager van Heuver, vindt een veilig bedrijfspand ontzettend belangrijk. Het is een bewuste keuze geweest om samen met ATS Nederland te gaan werken. Marcel: “ATS Nederland is een plezierige organisatie met betrokken mensen die verstand van zaken hebben. Het is een gedreven organisatie met verstand van de materie en de techniek.

 

Meer informatie over het beveiligen van uw bedrijfspand?

Wilt u meer weten over bijvoorbeeld het Security Management Systeem? Of heeft u interesse in één van onze andere diensten? Bel of mail ons gerust.

Terug

Op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief: