ATS Nederland zegt sorry, maar niet voor de kwaliteit die we leveren

In september 2017 hebben wij diverse beveiligingsdisciplines in de nieuwste Hornbach in Zwolle mogen plaatsen. Wij zijn daarmee het eerste Nederlandse bedrijf dat beveiligingsdiensten bij Hornbach Nederland mag realiseren. En daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op!

Prestigieus project
Het nieuw te bouwen pand voor Hornbach is een prestigieus project met een geïntegreerde oplossing op het gebied van beveiliging en veiligheid. We vinden het mooi om te zien dat een Nederlands beveiligingsbedrijf ook in het buitenland opvalt.

‘Een gedegen totaaloplossing’
In het nieuwe pand van Hornbach mogen wij een inbraakmeldsysteem, vluchtdeursturing, ontruimingsinstallatie, camerasysteem en datanetwerk aanleggen. Dit doen wij in samenwerking met vanPanhuis Installatietechniek. Gerard Koops van vanPanhuis Techniek is tevreden met deze samenwerking: “Wij waren op zoek naar een betrouwbare en bewezen partner welke een gedegen totaaloplossing kon bieden op het gebied van beveiliging voor het nieuwe Hornbach pand. In ATS Nederland hebben wij deze partner gevonden!”.

Over dit project
Hornbach opende in 1968 als eerste onderneming in Europa een bouwmarkt gecombineerd met een tuincentrum. Nu, bijna 50 jaar later, heeft Hornbach meer dan 140 vestigingen in Europa en is het een gevestigde naam. Zo zal iedereen de reclames van Hornbach (‘Hornbach zegt sorry’) herkennen. In het voorjaar van 2018 wordt de nieuwste Hornbach in Zwolle geopend. Deze nieuwe vestiging krijgt een vloeroppervlakte van maar liefst 15.000 vierkante meter. We zijn ontzettend trots dat we hier een steentje aan hebben mogen bijdragen!

Terug

Op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief: