Certified Gold Partner van Keyprocessor
18 januari 2018

ATS Nederland nu Certified Gold Partner van Keyprocessor

Vanaf gisteren zijn wij officieel Certified Gold Partner van Keyprocessor! Dit betekent dat wij samen met Keyprocessor kunnen voldoen aan de meeste complexe beveiligingsvraagstukken. Ook hebben wij toegang tot diverse trainingsprogramma’s, waardoor de kennis van onze monteurs altijd up-to-date is. We zijn er trots op dat we samen kunnen werken met Keyprocessor. Op naar veel mooie en succesvolle samenwerkingen!

Samenwerking cruciaal
Gert van den Hoek, Algemeen Directeur van Keyprocessor, weet dat het cruciaal is om samen met partners het marktbereik te behouden en uit te bouwen: “Onze partners kennen de specifieke behoeften van de markt als geen ander. Samen zorgen wij ervoor dat ook aan de meest complexe security behoeften kan worden voldaan!”.

Over Keyprocessor
Keyprocessor maakt Security & Site Management oplossingen. Deze zijn onderscheidend door de eigen ontwikkeling van software en hardware. Keyprocessor heeft meer dan 30 jaar ervaring in de ontwikkeling van Security technologie en oplossingen. We zijn er dan ook trots op samen met Keyprocessor te mogen werken!

Terug

Op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief: