Persbericht: Samenvoegen van 3 bedrijven naar één ATSnl
26 juni 2023

Persbericht

ATS Nederland BV, MEBA beveiligingen BV en Galaxy Telematica BV samen één bedrijf, presenteren nieuwe naam, logo en huisstijl tijdens 1e ATSnl Zomerfestival

Datum: 26 juni 2023

Dedemsvaart, 26-06-2023 – ATS Nederland BV, MEBA beveiligingen BV en Galaxy Telematica BV kondigen met trots aan dat ze vanaf heden hun drie afzonderlijke bedrijven hebben samengevoegd tot één organisatie onder de nieuwe naam ATSnl. Tijdens het succesvolle 1e ATSnl Zomerfestival op vrijdag 23 juni werd de nieuwe naam en huisstijl gepresenteerd aan de 64 medewerkers van het groeiende familiebedrijf.

De transitie naar één bedrijf is al  geruime tijd aan de gang en de nieuwe naam, frisse logo en huisstijl geven op treffende wijze uiting aan deze groei naar 1 organisatie en het trotse gevoel dat gepaard gaat met dit proces. De samensmelting van ATS Nederland BV, MEBA beveiligingen BV en Galaxy Telematica BV is het resultaat van een zorgvuldige en strategische beslissing om synergiën te creëren en de positie van het bedrijf in de markt te versterken. Door de samenvoeging kunnen de drie bedrijven hun expertise bundelen en een nog breder scala aan hoogwaardige diensten en oplossingen aanbieden aan hun klanten op het gebied van beveiliging en communicatie. Een wereld die steeds meer naar elkaar toe groeit.

Tijdens het 1e ATSnl Zomerfestival, een feestelijke gelegenheid waar al het personeel van ATSnl aanwezig was, werd het nieuwe beeldmerk geïntroduceerd. Het evenement was een mooie gelegenheid om de visie en kernwaarden van ATSnl te delen en het gehele familiebedrijf mee te nemen naar de volgende fase van hun groei richting de toekomst. De enthousiaste reacties van de medewerkers getuigen van de positieve ontvangst van de nieuwe naam, het logo en de huisstijl. Op het festivalterrein is op een feestelijke wijze een nieuwe bedrijfsbus en personenwagen onthult om vervolgens het glas champagne te heffen en te toosten op dankbaarheid, gezonde groei en een trots gevoel.

In de aankomende periode zal ATSnl de nieuwe naam, het logo en de huisstijl verder uitrollen in al zijn communicatiekanalen en bedrijfsactiviteiten. Dit omvat onder andere het updaten van de website, e-mailhandtekeningen, bedrijfsdocumenten en bedrijfsvoertuigen, bedrijfskleding en tal van meerdere zaken om hun nieuwe identiteit van ATSnl te weerspiegelen.

ATSnl is verheugd over de nieuwe fase van zijn bedrijfsontwikkelingen en kijkt ernaar uit om zijn klanten, partners en stakeholders de voordelen te bieden die voortvloeien uit de samenvoeging en het versterkte dienstenaanbod. 

“ excelleren in professionele beveiliging en communicatie” is hun statement, welke hun werkwijze weerspiegeld.

Over ATSnl: ATSnl is een familiebedrijf dat hoogwaardige diensten en oplossingen biedt op het gebied van beveiliging en communicatie. Hun klanten bevinden zich steeds meer op landelijke niveau met meerdere vestigingen verdeeld over Nederland. Hun trots zit hem zeker ook in het midden-en kleinbedrijf waar maatwerk mooi tot hun recht kan komen. Deze diversiteit vraagt om innovatie, veerkracht en sterke communicatie. Met een team welke openstaat voor continue groei en ontwikkeling streeft ATSnl ernaar om klanten te voorzien van innovatieve en op maat gemaakte oplossingen betreft hun veiligheid en communicatie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Joyce Schipper ATSnl | communicatie@ATS-nl.nl | 0523 654 500

Terug

Op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief: