ATS Nederland en Solvocom onder één naam verder
29 december 2017

ATS Nederland en Solvocom onder één naam verder

Vanaf 1 januari voegen Alarm en Telefoon Service Nederland BV (ATS Nederland) en zusterbedrijf Solvocom hun activiteiten samen. Samen gaan de bedrijven verder onder de naam ATS Nederland. ‘Door met Solvocom samen te gaan werken, kunnen we meer mensen bedienen in de regio én kunnen we makkelijker onderling onze kennis delen’, vertelt Jan Schipper, eigenaar van ATS Nederland. Alle medewerkers van Solvocom treden vanaf 1 januari 2018 in dienst bij ATS Nederland.

Positieve veranderingen
Jan: ‘Eind 2014 heeft de ATS Beheer Groep het bedrijf Solvocom overgenomen. Solvocom is sindsdien als zusterbedrijf van ATS Nederland blijven voortbestaan. Omdat ATS Nederland al in het werkgebied van Solvocom actief was, hebben we besloten om de bedrijven samen te voegen en onder de naam ATS Nederland verder te laten gaan. Dit zorgt voor meer duidelijkheid, een groter aanbod in dienstverlening voor onze klanten en een makkelijkere kennisdeling tussen de collega’s’.

Bekend gezicht
‘Er verandert voor onze klanten eigenlijk niets. Ze blijven te maken krijgen met de monteurs die ze al kennen, waardoor ze een bekend gezicht zullen tegenkomen. Alleen zijn deze monteurs niet meer werkzaam voor Solvocom, maar werken zij voor ATS Nederland. Ook blijven we een vestiging in Gorredijk/Heerenveen houden’, aldus Jan Schipper.

ATS Nederland
ATS Nederland is een servicegerichte organisatie, gespecialiseerd in het adviseren, leveren, installeren en onderhouden van communicatie- en beveiligingssystemen. ATS Nederland staat voor een klantgerichte aanpak van vraagstukken rondom alle facetten van beveiliging, telefonie en datanetwerken.

Terug

Op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief: