VoIP

Dagelijks is er telefonisch contact tussen u en uw klanten, maar ook tussen u en uw collega’s onderling. Bereikbaarheid is daarom een belangrijk en essentieel onderdeel voor het goed kunnen functioneren van uw bedrijf. Wij begrijpen dat u wilt dat de kosten beheersbaar zijn en vervolgacties snel en adequaat opgezet kunnen worden. Daarom bieden wij VoIP: dé oplossing voor bedrijven die flexibel willen zijn en kosten willen besparen. Heeft u interesse in VoIP? Neem dan contact met ons op.

VoIP

VoIP, wat staat voor Voice over IP, is een nieuwe manier van bellen. In plaats van dat u over een reguliere telefoonlijn belt, gebruikt u internet of een ander IP-netwerk om te telefoneren. Het grote voordeel van VoIP is dat het goedkoper is dan analoge telefonie en dat u flexibeler bent.

Goedkoper en flexibeler met VoIP

Zo bespaart u tot wel 40 procent op uw telefoonkosten als u overstapt naar VoIP. Dit komt omdat u geen aparte telefoonlijn meer nodig heeft. U belt namelijk over de netwerken die er al liggen. Zo heeft u minder kabels en maar één netwerk om te onderhouden. Daarnaast bent u een stuk flexibeler met VoIP, want VoIP is volledig schaalbaar. Groeien of krimpen is geen probleem.

VoIP oplossingen

Met VoIP bent u bij ons aan het juiste adres. Onze VoIP oplossingen passen altijd bij uw bedrijf. Wilt u meer weten over VoIP? Neem dan contact met ons op.

Contact

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag.

E-mail ons
Bel ons

Op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief: