Vacature calculator, tekenaar en werkvoorbereider

Wij zijn op zoek naar een calculator, tekenaar én werkvoorbereider. Deze drie taken willen we verdelen onder twee nieuwe collega’s. In deze functie ondersteun jij zowel de verkoopafdeling als de projectleiders. Omdat wij aan het groeien zijn, zoeken we iemand die ons gezellige en professionele team komt versterken. Zien we jouw sollicitatie binnenkort verschijnen?

Wat ga je doen?

Jij werkt de aanvragen van de verkoop uit in een compleet offerte. Je krijgt de ruimte om zelf in te springen op commerciële kansen en probeert samen met de verkoop de beste oplossing voor de klant te kiezen. Voor de vastlegging van de klantgegevens zijn revisie gegevens cruciaal! Daarvoor werk je samen met de projectleiders om werktekeningen en  revisiewerk te produceren.

Wie ben jij?

-          Je bent enthousiast en hebt de nodige kennis om invulling te geven aan de taken;

-          Je bent iemand die kan schakelen tussen taken;

-          En je bent in het bezit van diploma’s als TBV, PDB, ABV, Projectering CCTV openbare plaatsen of je wilt deze diploma’s behalen.

Solliciteer direct!

Wij bieden jou een uitdagende, zelfstandige en afwisselende functie. Ben jij degene die wij zoeken? Stuur dan zo snel mogelijk jouw sollicitatie naar ATS Nederland t.a.v. Jan Schipper. Dit kan door een brief te sturen naar antwoordnummer 607, 7700 WB in Dedemsvaart of door je sollicitatie te mailen naar administratie@atsnederland.nl.

Wie is ATS Nederland?

Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren, leveren, installeren én onderhouden van beveiligings- en communicatiesystemen. Wij staan voor een klantgerichte aanpak van alle vraagstukken rondom beveiliging, datanetwerken en telefonie. Vanwege de groter wordende klantenkring en de verder ontwikkelde techniek zijn wij per direct op zoek naar een (leerling) monteur.

Terug

Contact

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag.

E-mail ons
Bel ons

Op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief: