PLANNER SERVICE & ONDERHOUD
Locatie vestiging Leek


Ben jij op zoek naar een baan als planner? Solliciteer dan direct bij de ATS Beheer Groep! Omdat wij aan het groeien zijn, zoeken we iemand die ons gezellige en professionele team komt versterken. Zien we jouw sollicitatie binnenkort verschijnen?

Wat ga je doen?
Je wordt onderdeel van een leuk en dynamisch team. Samen met een collega ga je de planning voor de afdeling Service & Onderhoud verder vorm geven. Als team ligt de nadruk op het inplannen van  monteurs voor preventief onderhoud of service activiteiten aan beveiligingsinstallaties. Je zal er voor gaan zorgen dat alle beschikbare monteurs zo optimaal mogelijk zullen worden ingezet. Daarbij dient er rekening gehouden te moeten worden met diverse factoren, zoals reisafstand, kennis en kunde van de monteur beschikbaarheid van materiaal, etc. Kortom, je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse planning.

Je hebt contact met klanten en werkt nauw samen met monteurs en service coördinatoren. Jouw communicatieve vaardigheden, enthousiasme en flexibiliteit zorgen ervoor dat, je samen met collega's van de beide teams, een zo hoog mogelijke klanttevredenheid realiseert.

Wie ben jij?

-          Je hebt een MBO werk & denkniveau, verkregen door opleiding en/of werkervaring;

-          Ervaring met het plannen van service & onderhoud;

-          Uitstekend talent voor planmatig werken en organiseren, zelfs onder werkdruk;

-     Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

Wij bieden jou

-    Veelzijdige baan in een sociaal familiebedrijf, waar we naar elkaar luisteren en plezier fundamenteel is;

-         Een ‘platte organisatiestructuur’: gewoon elkaar benaderen! Je krijgt de ruimte, we helpen elkaar en we doen het samen;

-         CAO van kleinmetaal (Metaal & Techniek);

-          Marktconform salaris afhankelijk van salaris;

-          Proeftijd, jaarcontract met vooruitzicht op een vast dienstverband;

-          Ontwikkelmogelijkheden door verschillende opleidingen en cursussen te volgen;

-          Pensioenregeling;

-          Reiskostenvergoeding;

-          Vakantiegeld;

-          Fulltime functie;

-          Groeiende organisatie met korte lijntjes naar directie;

-          Ruimte voor eigen inbreng;

Solliciteer direct!

Wij bieden jou een veelzijdige baan in een sociaal familiebedrijf. Ben jij degene die wij zoeken? Stuur dan zo snel mogelijk jouw sollicitatie naar ATS Nederland t.a.v. Joyce Schipper. Dit kan door een brief te sturen naar antwoordnummer 607, 7700 WB in Dedemsvaart of door je sollicitatie te mailen naar joyce.schipper@atsnederland.nl.

Wie is de ATS Beheer Groep?

Wij zijn een familiebedrijf met 2 vestigingen met 60 werknemers. Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren, leveren, installeren én onderhouden van beveiligings- en communicatiesystemen. Wij staan voor een klantgerichte aanpak van alle vraagstukken rondom beveiliging, datanetwerken en telefonie. Vanwege de diverse overnames van de afgelopen jaren is ATS Nederland uitgegroeid naar de ATS Beheer Groep met meerder bedrijven onder zich. Onder de ATS Beheer Groep zijn inmiddels MEBA beveiligingen BV en Galaxy Telematica BV opgenomen. Door deze groei zijn wij op zoek naar nieuwe collega's op onze afdeling Service & Onderhoud om onze organisatie verder door te laten groeien.

Terug

Contact

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag.

E-mail ons
Bel ons

Op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief: