Brandbeveiliging

U denkt er liever niet over na, maar ieder jaar worden er veel bedrijfspanden verwoest door brand. Zo’n vijftig tot zestig procent van de bedrijven gaat zelfs binnen drie maanden na een brand failliet. En wist u dat het Bouwbesluit, de Arbo-wetgeving en richtlijnen van verzekeraars strenge eisen aan de brandbeveiliging van uw pand stellen? Wij helpen u graag. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Brandbeveiliging

Bij ATS Nederland begrijpen wij dat u er alles aan wilt doen om brand te voorkomen. En dat als het dan toch fout gaat, de schade voor een groot deel beperkt moet blijven. Ook weten wij dat wettelijke eisen soms onduidelijk zijn. Daarom helpen wij u graag. Samen bepalen wij wat de beste brandbeveiliging is voor uw bedrijfspand en wat uw wettelijke verplichtingen zijn. Want het vroegtijdig signaleren en bestrijden van brand én het tijdig ontruimen van een pand, kan de materiële schade beperken en zelfs mensenlevens redden. Juiste brandbeveiliging is daarom van levensbelang.

Gecertificeerd branddetectiebedrijf

Als gecertificeerd branddetectiebedrijf zijn wij de juiste partner voor al uw vragen op het gebied van brandbeveiliging. Door ons continu te blijven ontwikkelen en bij te scholen, kunnen wij u adviseren over alle aspecten van brandbeveiliging. Wij denken met u mee en zorgen ervoor dat uw bedrijfspand optimaal beschermd is tegen brand.

Wilt u meer weten over brandbeveiliging? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Autoriteit in Beveiliging