VACATURE administratief medewerker

Ben jij op zoek naar een baan als administratief medewerker? Solliciteer dan direct bij ATS Nederland! Omdat wij aan het groeien zijn, zoeken we iemand die ons gezellige en professionele team komt versterken. Zien we jouw sollicitatie binnenkort verschijnen?

Wat ga je doen?

Als administratief medewerker draag je samen met je collega's de zorg voor de administratie van alle bedrijven binnen onze beheer groep. Jij zult je in principe bezig gaan houden met de onderstaande taken voor 2 vestigingen binnen onze organisatie.

-          Inkoopfacturen inboeken;

-          De bankboekingen en verwerkingen;

-          Kasboekingen;

-          Voeren van actief debiteurenbeheer;

-          Facturering;

-          Verwerking van telefoontjes en e-mails;

-          Up to date houden van debiteuren- en crediteurenbeheer;

Wie ben jij?

Als administratief medewerker ben jij een visitekaartje van onze organisatie. Jij bent servicegericht en kunt goed de verbinding leggen tussen de vraagstukken van de klant en ons bedrijf. Door jouw inzet en kunde breng je samen met de collega's van de afdeling administratie structuur en overzicht. Verder:

-          Minimaal MBO werk en denkniveau;

-          Ervaring met een ERP-systeem is wenselijk;

-          Je hebt ervaring met Microsoft Office en staat open om met een ERP-systeem te leren werken (Syntess & Accountview);

-          Beheersing van de Nederlandse, Engelse taal;

-          Je kan nauwkeurig en zorgvuldig werken;

Wij bieden jou

Een erg afwisselende functie binnen een gezellig bedrijf waarin veel ruimte is voor vrijheid en eigen inbreng

-          Marktconform salaris;

-          Proeftijd, jaarcontract met vooruitzicht op een vast dienstverband;

-          CAO van kleinmetaal (Metaal & Techniek);

-          Pensioenregeling;

-          Vakantiegeld;

-          Groeiende organisatie met korte lijntjes naar directie;

-          Ruimte voor eigen inbreng;

Solliciteer direct!

Wij bieden jou een uitdagende, zelfstandige en afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid. Ben jij degene die wij zoeken? Stuur dan zo snel mogelijk jouw sollicitatie naar ATS Nederland t.a.v. Joyce Schipper. Dit kan door een brief te sturen naar antwoordnummer 607, 7700 WB in Dedemsvaart of door je sollicitatie te mailen naar joyce.schipper@atsnederland.nl.

Wie is ATS Beheer Groep?

Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren, leveren, installeren én onderhouden van beveiligings- en communicatiesystemen. Wij staan voor een klantgerichte aanpak van alle vraagstukken rondom beveiliging, datanetwerken en telefonie. Vanwege de diverse overnames van de afgelopen jaren is ATS Nederland uitgegroeid naar een ATS Beheer Groep met meerder bedrijven onder zich. Onder de ATS Beheer Groep zijn inmiddels MEBA beveiligingen BV en Galaxy Telematica BV opgenomen. Door deze groei zijn wij op zoek naar nieuwe collega's op onze afdeling administratie om onze organisatie naar hoger niveau te brengen.

Terug

Contact

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag.

E-mail ons
Bel ons

Op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief: