IP Telefonie

Binnen uw bedrijf is goede communicatie en bereikbaarheid belangrijk. Dagelijks telefoneren we, wisselen we informatie uit én verzenden en ontvangen we data. De technieken, systemen en mogelijkheden voor een goede communicatie en bereikbaarheid volgen elkaar in razendsnel tempo op. Wij adviseren u daarom graag over de beste mogelijkheden wat betreft (IP) telefonie. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Joop Oolders, System Manager van Weekamp Deuren B.V.:

“Het prettige contact en hun flexibiliteit om soms in het weekend, buiten ons productieproces om, hun werk uit te voeren is voor ons erg belangrijk.”

Ons aanbod bestaat uit


Analoog/ISDN

Traditioneel telefoneren

Door onze jarenlange ervaring hebben analoge en ISDN-lijnen geen geheimen meer voor ons. Het is een kwalitatief goed product dat zich heeft bewezen. U kunt op onze ondersteuning rekenen.

Lees meer


VoIP

Goedkoper en flexibeler

VoIP, wat staat voor Voice over IP, is een nieuwe manier van bellen. In plaats van dat u over een reguliere telefoonlijn belt, gebruikt u internet of een ander IP-netwerk om te telefoneren.

Lees meer


Hosted Voice

Professionele uitstraling

Niet de hoge kosten en lasten van een eigen telefooncentrale, maar wel het gemak, de professionele uitstraling en alle functionaliteiten? Dat kan met Hosted Voice.

Lees meer

Op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief: